In 1996 heb ik Haanappel Art International – Bureau voor Cultuureducatie opgericht, met als doel kunsthistorische cursussen, lezingen, studiedagen, excursies en reizen te organiseren. In 2009 kwam daar het Instituut voor Vrouwelijke Kunstgeschiedenis bij. Inmiddels hebben heel veel mensen kennis gemaakt met mijn missie voor een egalitaire kunstgeschiedenis, waar mannelijke en vrouwelijke kunstenaars op basis van gelijkwaardigheid worden behandeld.

In 2010 ben ik gaan schrijven en zijn achtereenvolgens Het Parijs van Isis en Herstory of Art verschenen. Beide boeken zijn al enkele jaren uitverkocht. Daarom heb ik samen met mijn broer Bernd Haanappel een uitgeverij opgericht, Haanappel Publishers, ten einde deze boeken opnieuw uit te geven, alsook mijn baanbrekende biografie van Camille Claudel te publiceren.

In het verlengde van onze uitgeverij hebben hebben Bernd en ik in november 2017 de Kunstgeschiedenis Academie opgericht. Dit is een online leeromgeving waar je – waar ook ter wereld – vanaf je eigen computer, tablet of telefoon én in je eigen tijd en tempo, fascinerende kunstgeschiedenis colleges kunt volgen. Ook zullen er online masterclasses komen die een verdieping bieden op mijn boeken.

Hieronder tref je ons aanbod aan, zowel online als op locatie. Voor vragen of opmerkingen, stuur een mail naar teamkarinhaanappel@gmail.com

 

Maak Kennis met Kunstgeschiedenis

gratis online 5-daagse

KunstenaarsParen (online)
Liefde – Kunst – Passie

Vrouwelijke Impressionisten (online)

Vanaf september 2018 is eindelijk The Story of Art basiscursus kunstgeschiedenis online te volgen!

Houd mij op de hoogte!
dit veld niet invullen s.v.p.
Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief
dit veld niet invullen s.v.p.

Pin It on Pinterest

Share This