In 1996 heb ik Haanappel Art International – Bureau voor Cultuureducatie opgericht, met als doel kunsthistorische cursussen, lezingen, studiedagen, excursies en reizen te organiseren. In 2009 kwam daar het Instituut voor Vrouwelijke Kunstgeschiedenis bij. Inmiddels hebben heel veel mensen kennis gemaakt met mijn missie voor een egalitaire kunstgeschiedenis, waar mannelijke en vrouwelijke kunstenaars op basis van gelijkwaardigheid worden behandeld.

In 2010 ben ik gaan schrijven en zijn achtereenvolgens Het Parijs van Isis en Herstory of Art verschenen. Beide boeken zijn al enkele jaren uitverkocht. Daarom Haanappel Publishers opgericht, ten einde deze boeken opnieuw uit te geven, alsook mijn baanbrekende biografie van Camille Claudel te publiceren.

Vanaf eind 2017 zijn de onderwijs activiteiten ondergebracht in de Kunstgeschiedenis Academie (onderdeel van Haanappel Publishers). Het kunstgeschiedenis onderwijs is zowel online als offline. Op verschillende locaties organiseren we Salonlezingen en themadagen. De online cursussen & lezingen kun je waar ook ter wereld – vanaf je eigen computer, tablet of telefoon én in je eigen tijd en tempo – volgen.

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al mijn online & offline activiteiten! #kunstmaaktgelukkig

Het totale kunstgeschiedenis aanbod, zowel online als op locatie, staat op de website van de Kunstgeschiedenis Academie.

Lees de ervaringen van anderen over online & offline kunstgeschiedenis onderwijs!

Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief
dit veld niet invullen s.v.p.

Pin It on Pinterest

Share This