Schrijven van boeken & artikelen

Al zolang ik me kan herinneren, is schrijven en het vertellen van verhalen mijn lust en mijn leven. Schriften vol heb ik geschreven. Mijn inspiratie haalde ik uit de vele boeken die ik las want #boekenmakengelukkig ervaar ik al vanaf het eerste boekje dat ik als klein meisje kreeg. Sindsdien ‘spaar’ ik boeken, met alle gevolgen van dien want inmiddels heb ik een heuse bibliotheek opgebouwd.

Mijn eerste boek ‘Het Parijs van Isis’ verscheen in 2010, twee jaar later gevolgd door ‘Herstory of Art’. Daarna kreeg ik met familie omstandigheden te maken die mij zoveel tijd kosten dat het schrijven noodgedwongen op een laag pitje kwam te staan. Ondertussen bleef ik doorgaan met onderzoek, met doceren en vooral met plannen maken. 

Hieronder staan verschillende foto’s, als je erop klikt kom je op nieuwe pagina’s. Elk boek (in wording) heeft een eigen pagina. Er is ook een pagina voor mijn artikelen en voor het digitale Herstory magazine. 

Heel veel leesplezier met al mijn schrijfsels!
#kunstmaaktgelukkig #boekenmakengelukkig #schrijvenmaaktmijgelukkig

Liefs Karin X

Kunsthistorica Karin Haanappel
www.karinhaanappel.nl
www.kunstmaaktgelukkig.nl
www.kunstgeschiedenisacademie.nl 
www.haanappelpublishers.nl

Boeken

artikelen

nieuwsbrief

Wil je meer #kunstmaaktgelukkig abonneer je dan kosteloos op mijn nieuwsbrief door op de foto hieronder te klikken. Regelmatig vertel ik over mijn fascinerende werk als kunsthistorisch onderzoeker, schrijver en docent. 

Pin It on Pinterest

Share This